Despre La Pas Molcom

Scriu aici ceea ce aș vrea să citesc și ceea ce cred că merită spus mai departe din cele ce aud, văd, discut, dezbat, judec. Mai public aici și articolele lungi, dense, care nu intră în întregime în publicațiile tradiționale din lipsă de spațiu editorial și care se văd publicate, uneori, fără detaliile în care stă ascuns diavolul. Scriu despre viața mea, dar și despre viețile altora, povești care îmi bulbucă ochii, mă fac să arunc afară cu hohote de râs sau îmi umezesc corneele.

Spun povești despre lumea în care trăim, cultura pe care o consumăm și care ne definește valorile, imaginarul, despre lucrurile care mă fac fericită, care mă înfurie și cele despre care cred că ar trebui să vorbim. Scrisul meu are înclinații feministe, ecologiste, anti-rasiste și anti-homofobe. Mai vorbesc despre budism și despre ce învăț zilnic din filosofia sa, încercând totuși să evit a-l definesc ca atare. De cele multe ori, nici nu-i nevoie, fiind de fapt, common sense pe care, din motive nebănuite, îl îngropăm în gânduri și dorințe oarbe, nocive.

Vei citi aici despre cărți, podcasturi și oameni care mă inspiră și mă dezprostesc. Vei primi fotografii pe care le fac în călătorii și care zac sub un deget de praf pe-un hard-disk, dar care poartă în ele fantezia locurilor îndepărtate, în care am putea fi, dar nu suntem. Încă.

(Dacă vrei să folosești vreuna, te rog, să mă anunți printr-un mesaj.)

Abonează-te la newsletterul La pas molcom și nu pierde nicio poveste.

Mă găsești și pe Instagram și la hau.iulia@gmail.com.

Subscribe to La pas molcom

Un newsletter despre viață, călătorii, societate și ce (ni) se întâmplă